Okami tränar hemma inför film inspelningen

Reklam film

Reklam filmen vi spelande in under 2017 handlade om toalett papper hållare och tyvärr får vi inte visa filmen offentligt då den var intern.

Men hundarna skulle hoppa upp mot en man som hängde i armarna från en stång som var fäst mellan två träd som hölls av denna toalett hållare.För att besvisa styrkan i hållaren ...

Meningen var att dem skulle spela hungriga och vilja ta en smakbit av honom..;)

Jag valde Okami för denna uppgift då han är lydigast att ha lös och dem andra varghundarna var tikar vilket hade blivit svårt för Hattai när dem dessutom ska konkurrera om mat..

Innan filmningen försökte jag få Okami att hoppa upp i luften genom att slänga upp en godisbit i luften men han är alldeles för smart och bekväm för det.Han väntar ut till godisbiten faller till marken...

Det som funkade var att hänga upp ngt gott i en tråd på en lina el stång el liknande och det var också så vi fick jobba med hundarna på inspelnings dagen.

Ju fler omtagningar det blev desto godare godis krävdes för att hålla motivationen uppe hos hundarna Okami blev lite trött av att hoppa ganska högt upp om och om igen.Rått kött funkade dock bra ;) inspelnings teamet fick åka och inhandla mer kött under inspelningen ..tror det var oxfile ;)

Det var två av dem tänkta tre hundarna som funkade på inspelningen men dem hade sedan i reklam filmen dubblerat varje hund i flera så det såg ut som en flock, vilket tyckte jag var en smart lösning.

Supernöjd med Okami som hoppade vid ett tillfälle så han nästan ramlade när han tog mark igen...han kunde inte varit duktigare.Inte alltid nackdel och ha en hugrig hund med stor motivation till att försöka få tag i mat ..!

 

 

 

Andre med två av dem andra varghundarna på film inspelningen och Okami till höger.

Inspelnings platsen Hellasgården