Ludwig Van Beetoven

Ludwig är en blandning  med skogkatt mm.En väldigt snäll katt men mkt självständig och går sin egen väg.Han är den i flocken som varit med mig längst.

Han är en mkt duktig mus och sork jägare och har tagit in många möss i huset ...på gott o ont.

Han är en riktig utekatt som kan ligga och sova ute nästan året runt även om han har kattlucka och kan komma o gå som han vill.

Matte har alltid fullt upp med att hålla hans päls tovfri den är inte den bästa för en utekatt men väldigt fin att se på med en sån härlig röd färg och i ansiktet står pälsen rakt ut från kinderna ;)

Han är för dålig på att säga ifrån till hundarna så dem går inte ihop bara ibland när jag kan se efter dem hela tiden.Ludwig hade en katt kompis i Moby tills för två år sedan och Moby kunde vara ihop med hundarna han hade power över dem och visade aldrig att han var rädd för dem och rörde sig alltid sakta i dess närhet.Så det beror lite på hur katten är hur det går med hundarna om man nu även ska kunna lämna dem obevakade ihop.

Har hört av grannarna att Ludwig ibland sitter och tittar in genom deras fönster ;) han är känd o omtyckt här på landet och en av flera katter på vår gata.Är glad att han får leva resten av sitt liv på landet då han funnits med mig sedan jag hade min första lägenhet i mkt mer stadsmiljö.

Ludwig verkar trivas som ensamkatt sedan moby gick bort har vi kommit varandra närmare.