Varghunds Blogg

7. jan, 2020

2019 Vad blev det av året i hundväg då?

Vi debuterade i Muddy Paws terränglöp och är nu anmälda till nästa Muddy Paws i vår ,Hattai ställde ut med fem BIR placeringar under året därutöver blev hon Finsk Champion samt blev Nordisk Vinnare! Och därmed Nordisk Utställnings Champion och Internationell Utställnings champion C.I.E !Bilder på diplom kommer...

Båda hundar spelade även vargar i en film om vargar och nu väntar vi på att se resultatet nästa månad ..!

Det vi inte gjorde trots att vi tränat en del viltspår är något prov i öppen klass vilket jag planerar för detta år 2020.

2019 Blev verkligen ett toppen år i hundväg och är tacksam att fått uppleva det!

 

 

7. jan, 2020

Om året som gått...

6. jan, 2020

Dem tio åren märks inte du är som du alltid har varit.

Du gillar som alltid att trava brevid cykeln o gå våra mil som vi går i alla väder.Du gillar o hålla rak kurs du går inga omvägar om du inte hittar något ätbart.Du väcker ofta matte genom att hoppa upp med framdelen på sängen och du gör dina pip ljud , när du var valp lät du som en liten fågel.

Tandborstning älskar du det syns på dina tänder, bara man få en godis efteråt.Bland det bästa du vet är att gräva efter sork aldrig viftar svansen som då...

Ska man ha en hund att gå genom dem djupaste skogar o möta älgar och vildsvin o andra vilda djur så är det med dig Okami älskade vän du och jag är ett.