Byr Whispering wolf "Okami" Import Tyskland

Byr Whispering Wolf kallas Okami han är från Tyskland jag åkte dit o hämtade honom hos uppfödaren 2010.

Han är en väldigt trogen kille men också självständig o vill ofta ligga själv när han sover och inte lika beroende av närhet som Hattai.Och en ganska allvarlig,vuxen och lugn, cool hund som inte gick igenom någon direkt tonårsperiod utan har varit den samma sedan han var valp och han hade aldrig sönder något på grund av kliande tänder.

Däri mot kan det hända att saker går sönder i hans sökande på mat då han är väldigt matfixerad ;) och det är inget som minskat med åren.

Samtidigt är han ingen helt lätt hund men han är lugn för o vara av sin ras och han tar det mesta  med ro.En riktig  livsnjutare och lite bekväm o tänker innan han gör något om det är värt besväret ;) Han är inte lika misstänksam och hör o ser allt som Hattai överlag och har mindre jakt i sig även om den finns där.Han är inte som hon road av kamp lekar el leksaker.

Man märker att dem kommer från olika linjer.Okami från Slovakiska linjer.

Okami är en social hund som gillar folk och att vara med i oilka miljöer o han har inte krävt så mkt träning i det som Hattai.

Han är dominant mot andra hundar och även efter att han blivit kastrerad skillnaden är nu att han kan acceptera andra hanar som också är kastrerade.Men han är sällan road av att leka med andra hundar han vill mest dominera dem och även tikar som är låga i rang.

Hattai kan dock sätta fart på honom genom att bita i hans bakben och hasor då blir han rädd och hon får igång en jaktlek.

Okami var tyvärr krypto ena testikeln låg i bukhålan så det blev inte ngn uställnings karriär för honom men han ställde ut med bra restultat när han var valp/unghund.

Jag tränar viltspår med Okami och han har även gjort anlagsprovet o klarat det.Samt en andra placering i anlagsklassen på en klubbtävling i viltspår.Nu tränar vi vidare till nästa klass öppenklass, och fler klubbtävlingar.

Samt hundlöpet och draghund sportförbundets löpning med hund klasser.Okami har även medverkat i flera musikvideos samt invigning av friends arena live sändning i TV och reklamfilm.

Han är mina drömmars hund.